valami része
a fügefa amit tavaly kivágtak
a minap jártam arra és mennyi hajtás
mert élni fog eldöntötte
nem érdekli mit akar más
persze kivághatják újra
mindennek gyökerét jöhet markoló
és lehet néhány évig semmi
ledöngölt földre hull a hó
vagy maradjon ahogyan van
túlélni lassan lehet úgy igazán
valami része egésze megmentődik
én vagyok minden füge a fán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-13 15:44:09
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-13 15:44:09