felejtsd el ezt a versemet!
kit érdekelnek majd a verseim
a hajam színe s a terveim
hogy mire vittem s mit halasztottam
mennyit értem ha jól dolgoztam
hogy mit mondtam ha jó volt a kedvem
igeként mit ismételgettem
kaptam-e szidást gyermekfejemre
s büszkék voltak-e születésemre
anyaként megbuktam vagy szerettek
ahogy a szüleim felneveltek
ha csődöt mondtam kaptam-e vigaszt
s tudod-e mi az ami még riaszt
kit érdekel mindez ha nem leszek
maradtak-e bennem nyílt sebek
ki hiszi hogy az emléke szikla
s nem elhaló aprócska szikra
hogy ki volt és minek ezen a földön
az aki pár sort idekörmölt
s hogy jobb befejezést érdemelne
ugyan ki az kit érdekelne
ha a világ rohan s nem lassulhat
nincs értelme hogy megtanuljad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-06-05 06:12:58
Utolsó módosítás ideje: 2023-06-05 06:12:58