süt a nap
épp besüt ahogy fekszem
reggel van
ebből ez kell következhessen
nem sok minden történt az altató óta
ha el tudnám hagyni
biztos lenne az éjszakának mondanivalója
csitt
most nem vagyok kíváncsi
a test teszi a dolgát
én meg hagyom őt csinálni
süt a nap rám
bármilyen banális
süt a nap engedem
süssön ma épp rám is