odale
egyensúlytalan lelke széttekerve mint a rubik kocka
sokféle színei el vannak kopva ki többet nem lesz rakva
színvaksága mély vaksága annyira mély amennyire
magának akarta mélyre ásva nagyon mélyre a szürke világa
legközepére
oda nem ér le akárki de akárki minek is akarna
ha nem szívesen látott alak arra minek is akarna
lentre menni ha nem biztos hogy vissza tud jönni
2023/05/09
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-09 21:44:29
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-09 21:45:38