whatsapp
megamétert megjáró
megapixelek
megérkeztek
írhattam volna ezer kilométert
de elvette volna a vers
precsattanóját
a szempillantás alatt megtett távolság
földön vízen levegőben
meg se látszik
unokám
jó ez a gép lehet nagyítani
még még még még mé
nagyobb de ez már csak a füle
már csak egy rakoncátlan tincséből pár szál
már csak egy nagyonnagynemtudommije
hogy jobban lássam
a bőrét is érezzem
hogy a hangját is halljam
be kell csuknom a szemem
nem is akarom
már kinyitni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-03 13:43:10
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-03 13:43:10