Ócska Limlomok, bűzölgő szemét alatt
Egy tarka rét terült el egykoron
Az összehordott limlomok felett
Egy vadvirág bontogatja szirmait
Létezésre kárhozott a pillanat
Amikor búcsúdból nem egy
Lezárt röpke csodás korszak vége lett
Ballagtam egy éjjelen, mámorodtól részegen
S meggondolatlanul bejelöltelek