széljegyzet a várpalotai katonai gyakorlótér eseménynaplójába
a fennsík a dombok
és amott a Bakony
Isten kötötte fogadalom
hogy akkor is megmarad
ha szétszakad körötte
minden eszme
mert úgy alkotta hogy
szerette
és az árvalányhaj
a kövön is kihajt
tiporhat rajta tank vagy vihar
mert a táj csenevész földje
megtermi azt
és a sárga vadvirág hadak
békére kelnek minden májusért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-01-09 20:23:04
Utolsó módosítás ideje: 2023-01-10 01:22:31