Legrosszabbak az esték
Mikor eloltom a lámpát
A rádió szól halkan
Miatyánk, ki vagy...
Elringat a monoton ima
Játszik velem a képzelet
Itt járkálsz mint nemrég
Valamit kérdezel
Újra ifjak vagyunk
Indul a nászmenet
Zongoraszó hallik
S egy pap felnevet