"Minden Egész eltörött" (...) "Minden szerelem darabokban" Vendégsorok Ady Endre Kocsiút az éjszakában című verséből.
A csodákból kitaszítottan
teljesen magunkra hagyottan
megváltatlanul megváltottan
végképp kiszolgáltatottan
berendezkedni a pokolban
csalódva minden hatalomban
"minden hatalmat!"
lehet-e más a program?