A grafithegy kiváló válóok
Matador
Megcsapolt áramkörök
Függönyrámák fürgeségét meghazudtoló toxikus örökség
A képtelen madárraj késésétől billeg az atmoszféra
Bérkaszárnyákban a lenvászonoldat kiönt
Az alkohol segít a díjazás lebontásában
A posztmodern kifejezéseket meg kéne hagyni az emblémáknak.