Ég a szemem alatt
Olvasgatom a reggeli friss híreket,
bejegyzéseket, verseket, de nem..
nem elégítenek ki.
Soha.
Ma sem.
Mindig csak több kéne belőlük.
Óh, bárcsak feladnám egyszer.
Mit keresek?
Valami véglegeset?
Valami megingathatatlant?
Valami abszolút szépet?
Valami abszolút jót?
Hát nem elég nekem Krisztus szava?
Amit alíg ismerek.
Ha a soha el nem múlót,
az igazságot keresem,
miért nem oltakozom inkább
Jézus szavaival?
Hogy oltalmat találjak.
Végre.
Ingeréhségem elől.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-09-23 15:55:06
Utolsó módosítás ideje: 2022-09-24 10:20:57