Sikerült kikaparni egy nyarat a tűzből.
Ebben a nyárban még sokan élnek.
Mielőtt kialszik a parázs beszélni kell.
Csak ne essen, amíg mindenki izzik.
A Hold zavar, megbontja a sötétséget.
Mindegyik éjszaka vaksággal indul.
Ha elhalkul a folyó, a halál tovább rabol.
Vannak szavak a süket fekete szénben.