mintha bomlana
pedig csak ezt-azt helyre tenni
áll szándékomban
már csak a bizalmatlanságban bízok
tegnap pont ezt mondtam
magamnak meg hogy
hány arcot leteszteltem már
(van aki színt vált nem vall)
meg a felhők súlya ez jut eszembe
ha valami szépnek könnyűnek tűnik
aztán elevenen felfal