messzire mennék
Ne félj lovam, nem félek én se, ő se,
Maszkold az arcom maszkulin erősre.
Tovább, lovam,
Ne félj lovam, nem félek én se, ő se.
Kívánni, kívánni, kívánni egyre,
Törjön lóerőnk az Égi Vérerekbe,
Tovább, lovam,
Kívánni, kívánni, kívánni egyre.
Add meg nekem tisztátlan ügetésem.
Galopp alul, míg fűzlek, füled égjen,
Tovább, lovam,
Add meg nekem tisztátlan ügetésem.
Ne lassítsanak poroszka délutánok,
Nem térdelek, nem értek Medvetáncot,
Tovább, lovam,
Ne lassítsanak poroszka délutánok.
Én nem leszek a Nagydíj büszke hőse,
Dopping se kell, még győzelem előtt se,
Tovább, lovam,
Én nem leszek a Nagydíj büszke hőse.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-05-26 15:37:18
Utolsó módosítás ideje: 2022-05-26 15:37:18