a búskomorság egy állapot
ha kivetül másra a csakazértis
rosszkedvgenerátor lapátkerekei
által szétszórt ostobaság az már
gonoszság ami olyanná dagadhat
akár a “kisgömböc” befal mindent
ami az útjába kerül
gurul-gurul talán egyszer akkora lesz
hogy az összes háború a bendőjébe
kerül és ott szétmarja a gyomorsav