ideillő szavak
szívre tekert láncon lóg
húz a sötétbe a tudat
hogy annyi minden kihalt
és annyi minden nyitva maradt
én meg csak ülök itt
nem csodákra várva
azokban már nem hiszek
ideillő szavak
mindet ellőttük már
én a vadász
de a puskát te viszed
ideillő szavak
mikor rájuk ásít a világ
elfogy mind aztán céltalan
néma megvetéssel tüzelsz
mégsem hagyhatod annyiban
akár lehetne iszonyatos is
ez a csend a hallgatásod
de van itt nekem elég
bennem és itt közel
neked meg
alig maradt másod
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-04-25 11:16:29
Utolsó módosítás ideje: 2022-04-25 11:16:29