ámítás
(Kiss Anna Mária emlékére)
szétnyitja a felhőket
s piros bohócorrot ragasztva
felnevet
nem hittétek most nézzétek
mit sose tettem
lenézek rátok
de tudjátok
idefent nem az van amit vártok
az angyalok rám se hederítenek
mindegyik magával van elfoglalva
a hírnevükkel fényesítik
a halál kaszáját
s egy szebb élettel ámítanak
vérbe fagyott fehér galambok
repkednek köröttük
én sem tehetek mást
körözök köztük
felettetek
s először próbálok hazudni nektek
csodálatos a mennyekben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-04-07 10:53:58
Utolsó módosítás ideje: 2022-04-16 11:56:39