fél
az éjszaka sötétje foltot hagy,
a nappal látszólag tiszta,
szavakból szavakba lépked,
aztán éjjel rohanok vissza,
mögöttem álmok benyomása,
elsétál egy test, karja sosem volt kéznél,
félig beteljesült, félálom, félszavak,
csak ne itt ébredjek, ennél a résznél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-03-28 13:59:43
Utolsó módosítás ideje: 2022-03-28 13:59:43