Az életről innen
Képlékeny bőrben nő a lény.
Fejlődési összhang, majd
jönnek a határon túli
élmények.
Turista ne légy, s még-
kevésbé menekült.
Helyet csak otthon találsz.
Harag és béke idebent van.
Rajongás az életért rajongóért,
és az életet gúnyolóért.
Kukucskálni,
csomót kötni, szárnyat bontani.
Tüneteit viselni húszévesek
egészségtelen egyedüllétének.
A várt kapcsolat pedig
hányingerbe fullad.
Elcsúszás a fordulóponton.
Nem láthatod,
mit nem próbáltál.
Tovább nem jutsz.
Mintha szar lenne a másik,
ha közeledik.
Nem játszol vele.
Hű az erkölcs is, virágzik,
mint a szex hetvenévesen.
Majd megtudod.
Disszidensek álma az
egzotikus puszta.
Csak a hamvaik térnek haza.
Bécs, 1999. december
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-22 11:23:11
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-22 13:40:04