Partra vetve
Sodródó hajóm apadó folyón,
utánam nyúló zátonyok
köve lassít, megsebez,
görnyedő parti fákról
letört ág a remény,
csak csobban, nem evez.
Homok közt kavics, rozsdafű,
könyvlap, rongyköteg,
tört üveg kacsintotta fény,
hajóm alól megszökik a víz,
és lassan partra dől,
hol ezernyi rothadó költemény.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-05 10:24:38
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-05 10:24:38