Je suis
kimostam kiteregettem
feltálaltam a vacsorát
szolgálni édes női természet
valaki tehenet fejni kel korán
valaki földet ás
a nővérek infúziót cserélnek
nem futunk versenyt
a forró vasalóval is
legyőznénk a világ urát
a szomszéd szobából átszól a gyerek
anya pisilni kell
megyek
a családminiszter azt mondja
teljesedjek ki
ne éljek ilyen sután
igen én vagyok az 55 négyzetméter
miniszter asszonya de csak
éjjel kettő vagy három után
kiteljesednék
kitárnám az ablakot és
szárnyam helyett a karom
nyolcadik emelet
nem lehet
je suis miniszterasszony
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-19 21:25:49
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-19 21:25:49