oltári alpári
banán- vagy eperturmix egyre megy
a gyomrom tőle mindig remeg
s a tej ha van benne tejcukor
egy csatornát megnyit mint múltkor
hú jaj tekerte lent és fent
messze volt a cél hát biz' bement
történt a szupermarketben ej nagy kár
rohantam volna mint Vitéz Mihály
de a híg bűzös tartalom kifolyt
bármerre néztem ott volt a folt
ez nemvers alpári stílusban
tudom mindig is tudtam
mégis papírra vetettem
mert így tartotta a kedvem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-17 13:30:01
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-17 13:45:42