FOGATLAN CÁPÁIM
Fogatlan cápáim.
Távolsági bajnokaim elengedése.
Az én montázságyúimnak rosszat tesz a sárhányó.
A háj az írásvetítőmet vetemedésre kényszeríti.
Fejszámolóm egymásba tolt könyökcsövei
néma fellegrést alkotnak.
Megrendült tasakjaim vágják a rendet.
Vásznam érkezik az üdültetésből.
Tányérjaimmal befáslizom a szakadt ínyt.
Kiugróan jó természetemnek köszönhetően őszes halántékká
képezem ki a szabásmintát.
Megkövetem az utópiából kihátráló mélyrészegséget.
Illó tömjénem bolygók kefelevonatával vetekszik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-28 12:36:09
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-28 12:36:09