egy béka a sínen
mielőtt még megszülettem
nem is tudom az mennyi idő lehetett
a visszavégtelentől addig
de biztos hogy jó sok
semmi rossz emlékem nincs abból az időből
most kis kerekítéssel száz év ez a szarlapátolás
aztán mehetek vissza
haza
egy másik végtelenig
kíváncsi vagyok hogy ott majd erről
marad-e emlékem
ha marad is
időm aztán az lesz
elfelejteni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-11 11:56:47
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-11 11:56:47