Szerelem-naszád
Remélem Rózsám
nem bajod neked
ha ilyeneket írok:
Künn olyan jól esik.
Megteltem irántad esővízzel.
Csordultig vagyok.
Boldogok a laza és kötött,
boldogok a
barna talajok.
Ugye nem bánod?
Ugye nem bajod?
Nekem nem.
És nem kérek viszonzást
sem, csak imádhassalak.
Imádni szeretnélek.
Szívem ujjbeggyé lett.
Megteltem irántad.
Nem kérdés.
Ezernyi, parányi, gombostű-naszádnyi
bizsergető érzés.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-23 20:56:40
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-23 21:13:34