HA ÓHAJOD FORMÁZOD
Zoknidba csavart villanypásztor.
El ne tévedj a paralízisben.
Ki vállalja fel a cirkuszsátor csévélőjének a szerepét ha nem te.
Dilemma előtt állsz vagy a pincék dohszagának zálogát kéred vagy a harmattal
búcsúzkodó rózsák háborúját kívánod.
Irdatlan nagyságod képes transzba ejteni a trancsírozást.
Csak egy mozdulatot csak egy legyintést ami összefűzné a számjegyeidet.
Csak egy kipufogócsövet szerelj a kókadozó medúzára.
Lincselésre keresztet.
A muzsikás lepedőre is jusson néhány zsírcsepp.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-22 11:14:00
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-22 11:14:00