Űr..
Pohàrba, folydogâl sok csepp alkohol
Hatàsa, mindent megváltoztato forró pokol
Elmegy, semmit s űrt hagyva cuccol
Vihető, kezekkel magának buzgón pakol
Sértve, a dacolo tettek makacssàgot igazol
Küzdve, mindent javítva feszülten lakatol
Megbânâs, lelket tisztító szél korbácsol
Semmit, feledve arccal mégis orrol
Leplező, textilt festékkel vastagon màzol
Közös, hibákat glettel mélyre mismàsol
Ecsettel, szépìtve ördögi mintákat rajzol
Folyamat, végén sikerét ünnepelte tapsol
Kamatosan, ellene elkövetettet tettet torol
Kémény, fekete füstje erősen kormol
Elrejtett, épület titkon falakkal szâllâsol
Elbújva, magaköré gátakat körbe torlaszol
Deszkàból, menedékül roskatag odut tàkol
Jobbnak, minden félét szavakban tanácsol
Testet, pancéllal vértezve oszlàst tanàcsol
Magáról, érintés vagy egyebet suvickol
Rendelet, végtelen papíron néki toldalékol
Szóhoz, ladbât erővel levegőbe passzol
Elkisérni, padlon fekvő reszketőbe karol
Üveggömb, bizonytalan utvonal irànyàt jòsol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-06 08:59:43
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-06 08:59:43