aranyból is az
amikor a szavak felkent papja
elveszti saját hangját
és idegen gondolatok mankóját szorongatva
botorkál hamis útjelzők között
amikor bárhová megérkezve
nem pihenhet meg
csak a következő állomáshoz gyűjthet erőt
és haragot
amikor a retinába égett feliratokat
már hiába is cserélnék
elkészült a kalitka
a tiszta gondolat jobb ha megy
fogságban elpusztul
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-08-22 21:41:44
Utolsó módosítás ideje: 2021-08-22 21:41:44