EGY MONDAT A SZABÓSÁGRÓL
Hol szabóság van, ott szabóság van,
s ezen nem segít semmiféle befecskendezett
légfrissítő permet-szivárványa,
amikor mindent beleng
a fityma alá gyűlő faggyú bűze,
s ha valaki gondolkodásra késztetné őt most,
maga is szédelegve iszonyodna,
hogy mégis, honnan hová,
a marólúg szürkítette, kopott
fekete klottgatya helyén a
VIP-jelzetű Armani pantalló ugyan
elfedi az atyai nadrágszíj nyomán
fakadt lilás hurkafodrok hegeit,
de a szára...
a szára ennek is rohadtul rogyadozik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-19 15:36:53
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-19 15:36:53