Alkalmi magyarázatok a húsról
Állatok a gyeptéglában.
Hová mászol, ha nem akarod, hogy fel-
szürcsöljenek?
És hol vannak azok,
akik Juditok?
Most a mozgolódás.
Hogy menjünk valamire. A Juditokkal.
Abban bíztam egy ideig, hogy ez csak olyan
álhús. De nem. Most már
nem kuporcolok: ehhez férfi kell.
Jönnek a főszervek.
Ezt a Judit dolgot le
kéne zárni.
Mint a cseppfertőzés. Olyanok.
Miként a köröm, ha benőtt:
kemény leszel egy puhában.
Judit álsága kijózanít. Leteszem
a szerszámokat a gyepre.
Ő kollaboráns,
te áruló maradsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.