vagy mégsem?
Az idény elkezdődött
vadak már rég nincsenek
célpontnak maradtam én
itt vagyok most lőjetek
Kátyúk közt itt-ott aszfalt
zsebemben csak kosz pihen
üres szín az ablakban
tegnap még nem volt ilyen
Harapj bele harapj rá
vagy csak vakargasd csendben
mindenütt ugyanolyan
de én már elengedtem
Az idény lassan zárul
el és visszavadultam
már hiába lőnétek
végleg kiszabadultam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-09 15:45:10
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-09 15:45:10