hiába emlék
emléked meg ez a nyári utca
hiába támadt érzés nem is ugyanaz
hiába kérdem mi lett volna hogyha
rád szólok nehogy elszalaszd
másik nyár jön hiába emlékeztet
elém gurul vissza kell hogy lökjem
éjszaka ébren eltöri a csendet
nem tudom mit is akar tőlem
hogy volt biztos másként megint elhagy
eltelt mind rákúszott a halál
nem jutsz eszembe mindig is itt vagy
egy pont csak az idő meg ez a nyár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-06-02 19:43:06
Utolsó módosítás ideje: 2021-06-02 19:43:06