egyszer régen
téged akartalak
még egyetemista korunkban
mikor úgy futottunk ki a rétre
mint ártatlan kecskegidák
akikkel elhitette a pásztor
hogy ránk bízták
a zöld-harmatos káposztafejeket
szerettelek
azt hittem ez a szabadság
és nem akartam észrevenni
a taknyos meztelencsigát a torzsán
csak a csipkésre szabdalt
levélszélekből jöttem rá
hogy féregrágta produkció az egész
s a stáblistáról már ki is töröltek
félig mert y bárki lehet
ha x y nem is adja a nevét hozzá
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-01 23:14:22
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-01 23:14:22