A tökéletes gyermek
Minden sírás, vircsaft ellenére,
Ha holnap nem lennék, már elcserélne
A szülői ház egy másik gyerekre,
Büszkén, hogy jobbat tesznek majd helyemre.
Új csecsemő születik a nyáron,
Rendszerint ölel, mint a számításom.
Nyúl, de plasztikból lesz a fess keze,
Érző szoftvert telepítenek bele.
Bőgés hangerő gomb lesz a hátán,
Meg se fog nyikkanni anyjára várván,
Okos és mindent pontosan csinál,
Ha illik, kérdez, de nyugodtan kivár.
Mentál, pszichés eltérése nem lesz,
Egy hibázik így, nem hordoz keresztet.
Erkölcsileg ő még tökély tiszta,
De szánalma nincs, bánatos miatta.
Örülnék, ha ő testvérem lenne,
Élnék mégis én, hogy legyen szeretve.
Ezen a Földön nincs neki párja,
Mások megértését hiába várja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-29 10:33:46
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-29 10:33:46