esély
lehetséges hogy egyszer – talán nem is annyira a távoli jövőben –
ember nélkül marad a föld
és amit alkotott felismerhetetlen tömbbé olvad
jönnek majd minden rendű és rangú utasítások a
felismerhetetlenné olvadt tömbből
áradásuk átszakítja az eddig láthatatlan égboltot
a hasadáson átcsorog az isteni tudat és számba vesz minden
számbavehető lehetőséget az áradó információkból
és újrateremti a világot
amiből -- némi sajnálkozással ugyan – de kihagyja az embert
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-19 22:38:02
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-19 22:38:02