lecsóballada
hát kérem szépen
én nem látom át a viszlát
és a határ feltételeit
hogyan lehetnek
egy határnak marha nagy
feltételei
de nézzük máshonnan
gyilkol a lecsó
könyörgöm
a lecsó nem tud
gyilkolni kérem
ahhoz előbb meg kéne ölnie
valakit
legalább egy fűszálat
isten áldja a jó szívét
a lecsónak
hogy nem öldös
lágyszárú növényeket
a pagonyban
igazam van most
itt a diszkógömb alatt
kérem szépen
letörölheti az arcomról
a sátáni vigyort
az
aki odatette
jóistenke volt
ha van olyan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-01 16:54:12
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-01 17:08:58