átalakulok
roppantul megterhelő
riadt tekintetekből kiolvasni
a napot fonnyadt híreket
hallgatni zajt mi csak kiabál
felesleges köröket futni
egy tölgyfa körül lehet
más fa is hisz mindegyiket
megjelölik a kutyák
elmondhatatlanul fárasztó
eleségre vadászni megbújni
az oszlopok mögött mikor
jön egy ismerős köszönni illik
beszélgetni pár szó és kész a baj
korlát nélkül kapaszkodom
a liftgomb is veszélyes azt mondják
a távirányítón van a legtöbb bacilus
a felvonó meg szabad préda
eltűnt a tavasz illata tavaly megkopott
láthatóan érkezik érzékenyebb lett
a hallásom olyan állatias
lehet holnap kipróbálom
milyen kutyának lenni
átírok egy fát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-03-01 12:36:31
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-01 12:36:31