kis rekviem négy almáért és a fáért
ma reggel találtam
a legalsó ládában lapult a négy
illatuk régi de bőrük már
vénasszony recélt
a starking tartott ki legtovább
s míg a nyarat kerestem a
héj alatt magamra gondoltam
édes volt belül
talán én sem változtam sokat
vajon miért az aprók maradtak épek
az alsó ágakról ahol
nem érte őket a nap és
földig hajoltak a sok kis
éretlen súlya alatt
lemetszeném
terveztem is de nem
a bakonyi szél egy éjszaka
megteszi helyettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-24 11:46:54
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-22 14:04:34