Dohánylevelek
Mióta töltöm a cigit, mindig van dohánylevél a kávémban.
Nem is egy.
Keveredik a mákostésztámhoz.
Messziről virít a héjában főtt krumpli tányérján.
Őszi avarként fedi lemerült tabletemet.
Talán csak az antidepresszánst tudom tisztán bevenni,
ha felbontás után azonmód lenyelem.
Maszatos pohárban kering a víz tetején
egy átkozott dohánylevélflotta.
Ujjam hegyéhez tapadt, piócát játszó dohánylevelek.
És hamu. Rengeteg
hamu.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-10 07:42:14
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-10 07:42:14