Szombat esti lámúr
A padka mellé gördül egy nagy piros taxi,
Az ablak lemegy, hátulról kiszól a haver, a Karcsi:
Gyere már, Géza, a lányok már beszálltak,
Ne akard, hogy rád várjanak.
Nosza, gyerünk, bevágódok mellé sebtiben,
A lányok bent tangában, vagy éppen semmiben,
Kóla, bomba, mámor: bűvös ezeregyéjszaka,
Anyu, éjfélnél előbb ne várjál haza.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Vágóhídi politika