Egy éjszaka csodái
Volt egy álmom.
Felváltva voltunk nálad és nálam.
Láttunk rovartesteket.
Méhek keresztmetszetét.
A tiédben - a dolgozóéban,
vékony rétegben látszott
a zsírtest.
Te sörhasnak nevezed,
mikor ébren vagyunk.
A királynő potroha
hosszú volt és jobb felé hajlott.
Árgus szemek figyeltek,
de a gyanú nem lett bizonyosság,
s mi zavartalan élveztük
egymás közelségét.
Kellemes Mikulás Éjt!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-01-04 20:47:31
Utolsó módosítás ideje: 2021-01-04 20:47:31