Én jó voltam, kérem szépen.
Alig mondtam nemet
és csendben voltam, néha egészen
néma.
Én elvonultam. Félre-hátrébb,
a magam dolgával törődtem,
nem azzal, aki átlép
rajtam.
Most mégis nálam üres a tér,
mint a fal itt velem szemben.
Azért ráírom – én jó voltam,
csak hogy el ne felejtsem.