24. English poem / 24. Angol vers
To Hans Zimmer
It's a torturous feeling when one day you realize that because of
wage slavery, building houses and raising children, you don't write
a poem, you don't make a movie, you don't play music the same way
as people who aren't talented about it.
But then what's the difference?
The pain.
---
Hans Zimmernek
Gyötrelmes érzés, amikor egy nap rájössz, hogy a
bérrabszolgaság, a házépítés és a gyermeknevelés miatt már
ugyanúgy nem írsz verset, nem készítesz filmet, nem zenélsz évek
óta mint azok, akik tehetségtelenek hozzá.
Hogy akkor mi a különbség?
A fájdalom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-30 08:40:12
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-30 10:30:36