Luci
Az újszülött terméke a poo
és a wee.
Két hetes koráig előirányzott a napi kettő a pooból.
Nem lehetünk nyugodtak addig, míg nincs meg.
Female infant of
(—) (—)
(—)7278
43221221(–) 2937
Igen, ebben a testben, ebben a formában,
amiben most van, senki nem lesz újból.
Igen, most már elmondhatja. Nem kell lekopognia,
a faasztallap alján, alulról, bal kézzel, középső ujjal:
Megfellebbezhetetlenül a világra jött.
Biggleswade, 2019.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-03 09:09:52
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-03 10:29:33