(rend. ha-gyom.)
Bele akarok születni ebbe a világba.
Keresem a méhet, mi befogad.
A vágy tol, s az öröm vonz ide.
Egyszerre fog és taszít a fájdalom.
Hízok az ingerek tején, növesztem, váltom fogaim.
Anya-kompatibilisből leszek apa-kompatibilis, keresek férjet, szaporodni vágyom,
genetikus entitásom továbbadja az információt.
A kockázatporlasztás megakad kettőnél, öt a tervezett.
*
Bízom az ösztöneimben.
Az elmém számtalanszor megviccelt már --
Ösztönösen tudom, hogy ennek a versnek létjoga van.
Sőt mi több, tökéletes az adott pillanatban, mert együtt állnak hozzá a csillagok.
Az ösztöneim még nálam is öregebbek.
Volt min megbölcsülniük.
*
elménknél fogva testünk számtalan pontján szögez le a bennünket ért
fizikai fájdalom ami rengeteg életenergiát csapdában tart s ez halálunkig kitart
amikor is az összes gyorsabban fogy el mint ahogy keletkezik ezeket a szögeket ki lehet
húzkodni felszabadítva a csapdába esett életenergiát de addig míg ez meg nem történik lógunk
rendületlenül a fájdalom szögén önmagunk árnyképei
*
Te is ott rögzülsz, nem csak én.
Lehet, nem tudsz róla.
Lehet, nem tudod, hogy nem tudod..
Amit csinálunk árnyékbokszolás.
Ne mondd, hogy nem bokszolsz, elég csak, ha egy eltökélt (világhódító) útjába állsz.
*
Bízom az ösztöneimben.
Kihozott engem a partra, a körösök sodrából.
Mondd, hogy a bitang ficfangos fűzfán fütyülőbe ne bíznék.
*
Hívó szó, mindegyik:
Szerelem, szakítás, veszteség, 'meder.
Túlélni parancs – túlélni Ige.
2017.10.30. – 2020. október. 31.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-10-21 20:07:57
Utolsó módosítás ideje: 2020-10-31 07:59:42