talán
ujjaimmal fésülöm a homokot
kutatok
egy emlék
egy kagyló
vagy egy elvesztett medálion
után
talán
mellettem kaktuszfüge bokrok
a múlt és a kaktuszfüge is veszélyes
ha nem vagy ügyes
megsebez az ezernyi
kivehetetlen horgastüske.
úgy kell a gyümölcshöz hozzányúlni
hogy a két végét levágod
és keresztbe metszed a héját
majd a késsel óvatosan
kigöngyölöd belőle a húsát.
mintha szívműtétet végeznél
a rögöt óvatosan kimetszed
és a krízishelyzetben
defibrillálod az új érzéseket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-09-19 19:41:43
Utolsó módosítás ideje: 2020-09-19 19:41:43