a bérletem vére
a holnap már rég elrepült
minden sebet bekötöztem
a címlapra visszakerült
vele együtt felöltöztem
a hátamon végigterült
nem láttam és lefölöztem
helyemre állt és elmerült
ágak között hideg a láng
de elmúlik úgyis végül
végtelen vagy véges talán
minden hiba ma elévül
minden oldal kerek palánk
a két széle majd kibékül
eloszlik a semmi falán
ami lassan itt felépül
megfogtam de már elrepült
előtte még bekötöztem
elszökött de visszakerült
hideg tél jött felöltöztem
a padlón csak végigterült
minden habot lefölöztem
levegőt vett majd elmerült
ágak fölött olvad a láng
a félelem múlik végül
vele múlok én is talán
amit tettem mind elévül
egyre nő a deszkapalánk
a fent és lent is kibékül
csak kosz vagyok házam falán
minden ami van leépül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-14 19:31:28
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-14 19:31:28