JÓ TANÁCSOK
Karcoljátok egymást, ahol éritek,
a kattintott királyság nem haragszik.
Bogozzátok ki egymást a kötelékekből,
s ne repüljetek olyan bolygókra,
ahol keselyűkből verődnek össze a felhők.
Mint prolivá züllesztett ónos televény,
felocsúdik a század a hitvallásból. -
Nem védhetitek örökkön ti sem a csillagkaput,
hol tovább passziózik a lokátor,
nyomórudak intelligenciája már nem segíthet…
A toporzékoló plexi birkózásra hajlamos,
s verbális mályvát sarjaszt a vajból
egy kulcsfigura.
Az abajgató karikatúra daróca eltakar,
a fejetekben zsaluzó fotogének elől.
Érintsétek egymást, ahol éritek,
s ne vegyétek figyelembe a speciális időszemcséket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-13 16:40:36
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-13 16:40:36