Nézetek
Fénylő Napunk este Holdban látjuk,
Nem kell semmi kormozott üveg.
Este kéne napot összeszedni,
Helyére tenni fűt-fát, csillagot,
A meséknek bátran elémenni,
Elengedni: hagyd és megkapod.
Néha vallomások,
ha imák nincsenek,
Felforgatva ismeretlen mélyeket,
Múltat jelenné tenni,
félni holnapot minek.
Hol alig voltam,
egy sejt csupán,
miből minden,
Mi most vagyok lett:
hús, vér csont, akarat,
És lett elfogadás,
mi mást tehetnék itt,
e hősiségben.
Megcsodálom minden élő útját az időben,
Ezért nincs kutyám,
hogy ÁT ne éljem,
És haragszom már végleg az anyámra,
Mert úgy kéne,
hogy este ő meséljen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-11 08:38:50
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-11 08:38:50