Én nem látom az erdőt,
csak az ilyen-olyan fákat.
Ez itt akác, virágot bont,
amott a nyárfa szöszmöszöl.
A szerelmet sem éreztem,
csak azt, hogy egyszer egy este
megsimítottad az arcom.
És nem tudom, mi a halál,
csak azt tudom, hogy voltál,
de már sehol sem talállak.